Kõige paremini riietuvad kokad!

Sushi Cat chef

Sushi Cati kokajakke uuendas auhinduvõitnud ja kuulsuste disainer Lilli Jahilo.

- Mind inspireeris väga Sushi Cati kontseptsioon ja nende meeskonna pühendumus ja visioon just sellise unikaalse brändi tegemisel,- ütles Lilli Jahilo. Modernsus, praktilisus ja kvaliteet on nii Sushi Cati kui Lilli Jahilo jaoks tähtsad märksõnad.ChefDress

- Et leida veel inspiratsiooni, uurisin ma Jaapani mangakultuuri, kunstniku Yayoi Kusama töid ning Harajuku noorte tänavariietust. Lõpuks valisime välja kõige nägusama esialgsetest disainidest, mis hõlmab keha ümber mässitud kimonot koos asjalikkude mangastiilist kätiste ja kraega, millel on lõbus lipsuke lõhiku kohal.

Värvivalikus keskendusime Sushi Cati firmavärvidele – fuksiaroosa, tumelilla ning valge. Ning kõige tipuks, kokasärgid on muidugi kõige kõrgema võimaliku kvaliteediga.

- Ma usun, et kõik see teeb Sushi Cati õnnelikest kokkadest nüüd ka kõige paremini riietuvad kokad Tallinnas !,- ütleb disainer Lilli Jahilo.

Lilli_Jahilo

Designer Lilli Jahilo
Photo: Riina Varol

Lilli Jahilol on Skandinaavia disaini taust – ta sai oma bakalaureusekraadi moe ja disaini erialal Norras, Oslo Rahvuslikus Kunstiakadeemias, ning magistrikraadi moedisaini erialal Eesti Kunstiakadeemias. Tema magistritöö kollektsioon sai akadeemia parima noore disaineri auhinna.

Olles praktiseerinud kuulsas Pariisi kõrgmoe tikandistuudios Atelier Lesage, on tal nüüd oma bränd Tallinnas, kus toodetakse naistemoodi ja pakutakse ka kliendi tellimise peale kujundusteenuseid. Lilli Jahilo võitis Rootsi Äri Auhindade jagamisel Aasta 2011 noorettevõtja tiitli silmapaistvate tulemuste eest. Ta on esimene Eesti moelooja, kes kutsuti osalema Mercedes-Bens 2012 Moenädala peaprogrammi Berliinis.  www.lillijahilo.com