Kuutöötaja Riinu!

Riinu

Grade: Super Cat

Milline on Sinu lemmik sushikombo koos joogiga? Spice Cat ilma toore lõheta ning kõrvale Red Bull või must tee piimaga.

Milline osa Sulle oma tööst kõige rohkem meeldib?

Mulle meeldib väga klientidele õpetada sushi valmistamist.

Milles oled just Sina kõige parem?

Pean end üheks kõige kiiremaks kokaks.

Mis on Sinu lemmik tegevus kui sa ei ole tööl?

Mulle meeldib väga kokata ja uusi retsepte katsetada ning pärast hea söögi kõrvale head filmi vaadata.

Milline on Sinu lemmik mälestus Sushi Catist?

Mulle meeldiv väga teisi abistada ja olen ka suur looduse- ja loomasõber, nii et olin väga rõõmus, kui sain teada, et SC toetab Kassiabi ning saadab neile kõik kala ülejäägid ning et SC toetab rohelist mõtteviisi ning aitab seda promote’ida. Lemmik mälestused on Kassiabi külastus Jõuludel ning rohelise mõtteviisi edendamise Green Event 2012 suvel.

*Teised ütlevad minu kohta nii: “Meil on kiisukonnas 4 filoloogi, (üks neist on Riinu)”,”Riinule meeldib teisi juhendada.”