Kuutöötaja: Merilin!

Cool Cat Merilin

Cool Cat Merilin

Kraad: Cool Cat

Milline on Sinu lemmik sushikombo koos joogiga? Lemmik kombo on 1/2 Power Cat makit tofuga + 1/2 Ice Cat makit, delicioooous! Joogiks Ginger Boost.

Milline osa Sulle oma tööst kõige rohkem meeldib? Mind rõõmustab kindlasti tööjuures sushi :D  Ei, tegelikult on meil kõige parem kollektiiv !;)

Milles oled just Sina kõige parem? Kõige parem/loomingulisem olen kindlasti kalamarja kasutamisel sushis.

Merilin modellingMis on Sinu lemmik tegevus kui sa ei ole tööl? Sushi Catkõrvalt olen Evelyni assistent Living Modelsis, töötan ka modellina ning tegelen intensiivselt spordiga(pikamaajooks, poks jne)

Milline on Sinu lemmik mälestus Sushi Catist? Tööl olles on koguaeg lõbus, ei meenugi hetkel mingi kindel sündmus aga neid on kindlasti lademetes.                         *Teised ütlevad minu kohta nii:” Täielik reisihull”, “Merka naeru on kaugele kuulda!”       Merilin modelling